Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A természetgyógyászat a sokszor népi gyógymódok segítségével állítja helyre az emberi szervezet harmóniáját. Jogszabály írja le, hogy melyek azok a természetgyógyászati tanfolyamok, amelyek nem orvosi végzettséghez kötöttek. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szerezhet oklevelet az, akinek nincsen orvosi diplomája. Természetgyógyászati kezelés végzéséhez alapfeltétel a természetgyógyász képzés. A korhatár általában mindössze 18 év. A pályázás feltétele előírja a sikeresen teljesített érettségi vizsgát. Az általános jellegű képzés után szakirányokon lehet a tanulást folytatni: pl. akupresszőr alternatív mozgás- és masszázsterapeuta.

57 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!