Természetgyógyász tanfolyamok Természettudományos képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a növények esetleges mellékhatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusnak készülsz: megtanulod a Hagyományos Kínai Orvoslás alapelveit. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz a képességfejlesztő módszer alkalmazásának területeiről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével megtanulod a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megtanulhatod a gyógymódot, hogy miként aktivizálhatók az emberi test természetes mechanizmusai. Mint szemtréner elsajátíthatodaz íriszdiagnosztika alapjait. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakképzésen megismered a hagyományos keleti filozófiákra alapozó masszázsfajták jótékony hatásait.

1 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!