OKJ képzések Oktatás, Pedagógia képzések

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

A jóváhagyott szakmák nyilvántartását az Országos Szakmai Jegyzékben találhatjuk. Lehet, hogy általános és középiskolai végezettség kell hozzá, hiszen a jelentkezés kritériumrendszere a képzéstől függ. A szakképzést magadnak kell fizetned, aktív munkanélküliként a tandíj finanszírozásához segítségül hívhatod a munkaügyi központot. A szóban forgó szakképzéseket önálló tananyagegységekre darabolták, de elképzelhető, hogy felfüggesztik ezt a rendszert. Ennek a rendszernek köszönhetően a hasonló szakképesítéseket kis energia-befektetéssel elvégezheted, mert az új szakmához elegendő csak az eltérő modulokat tanulni, és azokból vizsgát tenni.

86 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Dajka új típusú tanfolyam ORSZÁGOSAN

Óvodai vagy bölcsődei dajka szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! Dajka tanfolyam 3-4 hónap alatt, akár ajándék bébiszitter tanfolyammal! Munka és család mellett is könnyen elvégezhető.

Sportoktató képzés ORSZÁGOSAN

Sportoktató szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! Sportoktató tanfolyam 6-8 hónap alatt profiktól! ÚJ TÍPUSÚ, 2021-től indítható szakképesítés. Munka és család mellett is könnyen elvégezhető.