GtB Szakképző Iskola

Esti, tanfolyam

GTB - GtB Szakképző Iskola

1039 Budapest, Pais Dezső utca 1-3. Térkép Google maps

Garantáltan korszerű szakmai és gyakorlati ismeretek nyújtása, teljesítmény az oktatásban és tanulásban. Biztos befektetés a jövőbe! Díjtalan első szakképesítés 18-22 korig. Ugyanazon képzési idő alatt több szakképesítés is megszerezhető! A legmodernebb audiovizuális eszközökkel felszerelt tanirodák, nyelvi és számítástechnikai tantermek biztosítása. Többletpontok a szakirányú felsőfokú tanulmányokhoz. Diákigazolvány, családi pótlék. Zertifikat és Europass bizonyítvány kiegészítő. Kevezményes ECDL tanfolyam. Korlátlan internet hozzáférés. Jó hangulatú iskolai légkör változatos szakmai programok megszervezésével. Segítségnyújtás a kollégiumi elhelyezésben. Biztos és korrekt fenntartói háttér, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara támogatása. A GtB Szakképző Iskola fenntartója a Német-Magyar Képző Központ Egyesület, amely a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) Képző Központja. Németországi tapasztalatokra és know-how-ra alapozva piac - és gyakorlatorientált képzést folytat Magyarországon.

A GtB Szakképző Iskola 1998. évi megalapításával a képző Központ elsődleges célja az volt, hogy hatékony megoldást kínáljon a szakképzett munkaerő-utánpótlás mindenkori igényeinek kielégítésére. Iskolánk képzési céljai között kiemelt jelentőségű, hogy hallgatóink az európai és a hazai munkaerő piaci elvárásoknak megfelelően versenyképes tudást, szakmai oklevelet szerezzenek. Ebben a tekintetben különösen fotosak a vállalkozó szellem, az innovativitás, az idegen nyelvi kommunikációs készség, az informatikai alkalmazásokban való jártasság, továbbá nem utolsó sorban a napra kész közgazdasági és speciális szakmai ismeretek alkamazása. Gyorsan változó és globalizálódó világunban a szakmai karrier kulcsa a tudás, amelyenek legfontosabb alapjait nyújtjuk Önnek.

Komplex képzési rendszerünk több szakmai terület ellátására és vezetői pozíció betöltésére is felkészíti hallgatóinkat, növelve elhelyezkedési esélyeiket.

A magas színvonalú elméleti és gyakorlati oktatás XXI. századi technikai felszereltségű oktatótermeinkben kiváló, elismert szaktanárok közreműködésével zajlik.

Szakképzéseink EU-konformitása a bizonyítványok kölcsönös elismerésében nyilvánul meg. Emellett Magyarországon egyedülállóan Európa-szerte elismert kétnyelvű oklevelet is kiállítunk, kiváló és jó átlagereményt elért diákjaink számára.

Hallgatóinknak minden képzésen "Bizonyítvány kiegésztőt" állíthatunk ki, amely az EUROPASS szakmai útlevél részét képezi. A bizonyítvány kiegészítő információkat tartalmaz a megszerzett szakképzésről, az elsajátított szakmákról, így az uniós országokban szerzett szakképesítések átláhatóvá válnak.

A 2012/2013-es tanévben is várjuk azokat az érettségizett fiatalokat, akik piacképes szakképesítést kívánnak szerezni, illetve az 1-2 éves szakképzéseken többletpontok szerzésével szakirányú főiskolai továbbtanulásukat tervezik.