Számítástechnikai tanfolyamok Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

Webmesterként elsajátítod a LAN és WAN hálózatok használatát. Informatikai hálózattelepítő- és üzemeltetőként feltérképezed többek között a felhasználói hozzáférés biztosítását a dokumentumokhoz. Mint számítógép-szerelő, -karbantartó megismered a számítógép alkatrészeit. El tudod végezni a hibás számítógépeken a javítást. Multimédiafejlesztőként megtanulod kép, szöveg, videó, hang, animáció szerkesztését. Mint gazdasági informatikus: elsajátítod a makroökonómiai rendszerek működését, képes leszel adott témakörökben információk feltárására. Telepíteni tudod a különféle szoftver programokat. Gazdasági számításokat tudsz végezni a vezetői igényeknek megfelelően.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

SZOBAFESTŐ tanfolyam

SZOBAFESTŐ tanfolyam Szobafestő szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! ▶▶ Szobafestő tanfolyam 3 hónap alatt ▶▶ Munka és család mellett is könnyen elvégezhető. Segítőkész ügyfélszolgálat. Tanulj nálunk korszerű termeinkben!

Eladó képzés országosan és online

Élelmiszer- és vegyiáru eladó képzés az ország számos pontján és online. Kattints és jelentkezz a Hozzád legközelebbi városba az ÚJ TÍPUSÚ, 2021-től indítható Eladó tanfolyamra.

Nincs találat ...