Számítástechnikai tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként megtapasztalhatod mondjuk a biztonsági rendszer támogatását. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: feltérképezed az egyes szervezetek számviteli rendjének kialakításához szükséges informatikai ismereteket, alkalmas leszel a költséggazdálkodás rendszerének fejlesztésére. Mint multimédiafejlesztő feltérképezed a 3D fejlesztői szoftverek használatát. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép alkatrészeit. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Szoftverfejlesztőként elsajátítod az ACCESS, MySQL, MS SQL programozását. Ha web-programozó leszel, megtapasztalhatod a HTML, CSS jelölőnyelveket.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Közúti elsősegély e-learning

Közúti elsősegély e-learning Legyen az elsősegély a jogsid megszerzésének legélvezetesebb része! Otthonról, egyszerűen, ütősen, tuti vizsgatippekkel!

Szociális ápoló és gondozó képzés

Szociális ápoló és gondozó képzés Szociális ápoló és gondozó szakképzés most ORSZÁGOSAN ❤ 9 ellenállhatatlan érvünkért kattints a weboldalra, és érdeklődj KÖTELEZETTSÉGMENTESEN Szociális ápoló és gondozó tanfolyamunkra. ⤵⤵⤵

Nincs találat ...