Hobbi tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD? Hasznos infók Hobbi tanfolyamok kategóriáról

A szabadidős képzések főként a kikapcsolódást szolgálják. Ilyenek lehetnek pl. a selyemfestőtanfolyamok. Némelyik képzés már óvodás kortól ajánlott. Megeshet, hogy annyira megszeretsz egy ilyen foglalkozást, hogy azt akarod, hogy a munkád is ezzel kapcsolatos legyen. Némelyik hobbi képzéshez OKJ végzettséget adó tanfolyamok is kapcsolódnak. Az ilyen jellegű tanfolyamokra mindössze néhány hétig kell járnod. Az iskolák gyakran hétköznap délutánonként adják le az órákat. A tanfolyamokon az árak a több tízezer és negyvenezer forint között mozognak.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Junior Frontend fejlesztő képzés

Junior Frontend fejlesztő képzés Programozó szeretnél lenni? ▶ EZT IMÁDNI FOGOD! ❤️ FRONTEND fejlesztő tanfolyam 8-10 hónap alatt. ⚠ Ez már a 2021-től indítható, új típusú szakmai képzés. ⚠ Munka és család mellett is elvégezhető.

Táplálkozási tanácsadó képzés ONLINE

Táplálkozási tanácsadó képzés ONLINE Táplálkozási tanácsadó szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! ▶ 9 ellenállhatatlan érvünkért kattints a weboldalra, és érdeklődj KÖTELEZETTSÉGMENTESEN Táplálkozási tanácsadó tanfolyamunkra. ⤵⤵⤵

Nincs találat ...