Személy és vagyonőr Képzés - FEOT Kft.

Győr

Szombatonként, Kismama kedvezmény, munkanélküli kedvezmény, tanfolyam

FEOT Kft.

9022 Győr , Újkapu u. 15. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Személy és vagyonőr FEOT Kft. Nyilvántartásba vételi szám: E-000914/2014/A005

A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik képessé válnak az alábbi tevékenység ellátására: A személy és vagyonőr ellenőrzést végez különböző védelmi szintű létesítményekben, ellátja a belső és a közterületi járőrszolgálatot, helyszín-ellenőrzést végez a riasztásra kivonuló szolgálat tagjaként, szállítmánykísérési feladatokat végez, biztosítja a pénz-, értékszállítást a létesítmény területén.

Parkolási ellenőrként szolgálatot teljesít, intézkedik rendkívüli eseményekkor, szükséghelyzetekben, közveszély-elhárításban, elfogja a bűncselekményen és szabálysértésen tetten ért személyt. Eltávolítja a rendezvényt akadályozó, zavaró személyeket, kezeli az összeköttetésre szolgáló és a telepített biztonságtechnikai eszközöket, rendszereket. Alkalmazza a támadáselhárító eszközöket és a kényszerítőtesti erőt a szakmai szabályok szerint.
Személyek és gépjárművek be- és kiléptetését, a szállítmányok, csomagok, okmányok ellenőrzését végzi az őrutasításban előírtak szerint, tájékoztatást ad az ügyfeleknek az intézkedés indokáról, a felhatalmazásáról, az intézkedés elleni panaszkezelés eljárásáról. Helyszínbiztosítást, elsősegélynyújtást és újraélesztést végez. Elemzi az információkat és rögzíti a szolgálati dokumentumokban.


A képzésben való részvétel és a szakmai vizsgára bocsátás feltétele:
- A vagyonvédelemről szóló jogszabályokban megfogalmazott erkölcsi alkalmazási feltételek
- Alapfokú iskolai végzettség
- Egészségügyi alkalmasság