Java programozó tanfolyam Képzés - TanfolyamAjánló.hu

Budapest

TanfolyamAjánló - TanfolyamAjánló.hu

Budapest , Budapest Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Java programozó tanfolyam TanfolyamAjánló.hu Mindig is érdekelt a programozás, és csakis ezen a területen tudod elképzelni a jövődet? Amennyiben már rendelkezel egy bizonyos programozási alaptudással, és szívesen megtanulnál egy vagy akár több programozási nyelvet is, netán már jártas is vagy 1-2 nyelvben és szeretnéd bővíteni tudásodat, akkor neked ajánljuk a Java programozó tanfolyamot.

Ha mindenre kiterjedő, részletes tudást akarsz szerezni a Java nyelvből, akkor mindenképpen neked való ez a képzés, hiszen a Java SE (Standard Edition) és Java EE (Enterprise Edition) programozás tudásanyagát is elsajátíthatod képzett oktatók segítségével.

A tanfolyam során teljesen az alapokról indulva ismerheted meg a Java-t, így az alap programozási tudáson kívül más ismeretre nincs is szükséged ahhoz, hogy elkezd a képzést.
A Java SE és a Java EE természetesen külön-külön is elvégezhető. A Standard Edition a Java történetével kezd, halad tovább a vezérlési szerkezeten, az alapvető programozási tételeken, a strukturált és objektumorientált programozáson keresztül egészen odáig, amíg képes nem leszel Java alapú programok megírására. Az Enterprise Edition tanfolyamon tovább képezheted magad, és bővítheted tudásodat a webalkalmazások felé is. Itt elsajátíthatod a JavaScript és az AJAX technológiákat, és alkalmassá válsz webes alkalmazások fejlesztésére.

Java programozó képzés
Hatalmas a kereslet a Java programozókra – légy keresett programozó, és válogass a jobbnál jobb állásajánlatok közül.

Ha komolyan érdekel a Java, érdemes a kombinált Java programozó tanfolyamot választani nem pedig külön a Standard Edition-t vagy az Enterprise Edition-t, mert sok esetben kiegészítésképpen az Android fejlesztői környezet megismertetése is a tananyag részét képezi, hiszen ez is Java alapokra épít. Az okostelefonok használatát pedig manapság már természetesnek érezzük, így nyilvánvalóan nagy az igény olyan programozókra is, akik képesek Android alapú alkalmazások fejlesztésére.

Napjainkban általánosságban elmondható, hogy hatalmas a kereslet a programozó szakemberekre. Mivel hiányszakma, így már a frissen végzett munkavállalókra is gyorsan lecsapnak a cégek. Munkájukat pedig nagy összegű fizetésekkel honorálják.

A Java a világ szinte legnépszerűbb programozói nyelve, így könnyen kikövetkeztethető, hogy itt van a legnagyobb hiány munkaerő tekintetében. Ez tehát azt jelenti, hogy nem fogsz mellé, ha ezt a programozói nyelvet választod, mert csaknem garantált, hogy bekerülsz egy sikeres céghez, ahol ha jól végzed a munkádat, könnyen haladsz majd felfelé a ranglétrán, és egyre nagyobb fizetésre számíthatsz.