Természetgyógyász tanfolyamok Vállalkozás

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon felfedezheted a gyógyhatású virágok jótékony hatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusnak készülsz: megtanulod az akupunktúrás pontok elhelyezkedését. Kineziológusként sok mindennel foglalkozhatsz az érzelmi stresszekről és tanulási nehézségekről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével képes leszel a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megismerheted a terápiát, hogy miként aktivizálhatók a szervezet természetes mechanizmusai. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakirányon megismered a hagyományos keleti elvekre épülő mozgásfélék előnyeit.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...