Üzleti Gyorsítósáv Esküvői Fotósoknak Képzés - Fotós Akadémia

Online

online képzés

Fotós Akadémia

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Üzleti Gyorsítósáv Esküvői Fotósoknak Fotós Akadémia Kinek szól ez a kurzus?
==================
A kurzus árát messze meghaladó üzleti értékű információt, sablonokat, magyarázó videókat és hanganyagot sűrítettünk ebbe a Magyarországon egyedülálló online tananyagba.

Akkor érdemes megvásárolnod,
=========================
- ha nem szeretnél éveket tölteni kísérletezéssel és
- nem szeretnél emiatt rengeteg pénzt elbukni, ráadásul
- töredék áron szeretnél egy bejáratott esküvőfotós szerződéshez hozzájutni.
Ez a kurzus nagyon hamar visszahozhatja az árát!

Kezdőknek kötelező, haladóknak erősen ajánlott!

Miért érdemes megvennem?
======================
Az Üzleti Gyorsítósáv Esküvői Fotósoknak tartalmazza azt az 50.000 Ft+ÁFA (bruttó 63.500 Ft) értékű szerződést, amit éveken át teszteltünk, csiszoltunk, bővítettünk. Ezt a szerződést több olyan párunk is nyugodt szívvel aláírta, akik közül az egyikük, vagy éppen mindketten jogászok voltak. Ez a szerződés rengeteg helyzetben meg tud védeni Téged és biztosítja a munkádhoz szükséges körülményeidet.

Ezt a szerződést most megkaphatod a valós értékénél sokkal olcsóbban ennek a kurzusnak a részeként.

De ez még nem minden! Az Üzleti Gyorsítósáv Esküvői Fotósoknak tartalmazza azt az ajánlatot, amit mi az utóbbi pár évben használtunk és meglehetősen szép eredményeket hozott. Természetesen felhasználtuk benne az ellenállhatatlan ajánlat pontjait is.

Adok Neked még egy jegyesfotós tájékoztatót is, amivel a párokat készítjük fel a jegyesfotózás előtt. Ezt az anyagot amikor emailben átküldtük, a párjainknak már nem volt több kérdésük. Ennek az oka az, hogy korábban éveken át gyűjtöttük a párok kérdéseit a jegyesfotózásokkal kapcsolatban és ebben az anyagban igyekeztünk az összes felmerül kérdést megválaszolni.

Szeretnéd az esküvő előtt az lehető legrészletesebb információkat elkérni a pároktól, hogy minél felkészültebb lehess? Mi erre alkottuk meg az esküvő előtti kérdőívünket, amit minden párunknak kiküldünk. A válasz beérkezése után nincs több kérdésünk, mindent tudtunk! Azt elárulhatom, hogy az utóbbi 3 évben minden párunk szívesen kitöltötte, mert nem vesz el 5-10 percnél több időt tőlük és cserébe egy felkészült fotósuk lesz a nagy napon.

És ez még nem minden! Az esküvő előtt egy 38 perces MP3 anyagot is átküldünk a pároknak, amivel felkészítjük őket, hogy minden információ a birtokukban lehessen ahhoz, hogy szuper képeik legyenek és minden flottul menjen. Ez a hanganyag a kurzus részeként csupán egy kattintásra van tőled.

A legtöbb anyaghoz külön videómagyarázatot is készítettem (ezek mind teljesen új videók), hogy még könnyebben tudd személyre szabni a kurzusban található anyagokat.

Bónusz
======
Ha megvásárolod az Üzleti Gyorsítósáv Esküvői Fotósoknak oktatóanyagot, akkor csatlakozhatsz egy exkluzív zárt közösséghez, ahol az előadónak (vagyis nekem :) ) vagy akár a többi hallgatónak bármikor felteheted kérdéseidet.
További bónuszként adok Neked egy esküvői forgatókönyv sablont is.

Azonnal hozzáférhetsz ehhez a több év nehéz munkájával összeállított információ csokorhoz.