Dísznövénykertész tanfolyam Képzés - TanfolyamAjánló.hu

Budapest

TanfolyamAjánló - TanfolyamAjánló.hu

Budapest , Budapest Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Dísznövénykertész tanfolyam TanfolyamAjánló.hu Számtalan ember szeret kertészkedni, virágokkal, dísznövényekkel foglalkozni. Most neked is lehetőséged nyílik elvégezni a dísznövénykertész tanfolyamot. Miért jó ez Neked? Ha hobbikertész vagy, akkor megtanulhatod a szakma csínját-bínját, és kedvenc növényeidet hozzáértőként tudod majd ápolni, nevelni. Nem kell többé a szakkönyveket bújnod, hogy kiderítsd, kedvenced mitől lesz szebb, vonzóbb.

Ha pénzt is szeretnél szerezni a szakmával, akkor arra is lehetőséged nyílik. Egyre többen keresik szakképzett dísznövénykertészek ajánlatait, mert ki szeretnének alakítani egy díszkertet otthonuk körül.

Persze nem bízzák a munkát bárkire, csak dísznövénykertész végzettséggel rendelkező szakemberre. Hisz nem mindegy, melyik virág melyik mellé kerül, ha a megfelelő esztétikai hatás elérése a cél.

A környezetvédelem egyre fontosabbá válik világunkban, így a multi cégek még székhelyüket is zöldövesítik. Belföldön is egyre többen keresnek dísznövénykertészt, de ezzel a szakmával akár külföldön is lehet munkát vállalni. Hiszen a nyelvtudás itt nem kizáró követelmény, mert nem emberekkel, hanem növényekkel kell napi szinten foglalkozni. Az OKJ-s bizonyítvány megszerzését követően jobbnál jobb dísznövénykertész munkaajánlatok közül válogathatsz.

Kertész, kertépítő tanfolyam
Ez a gyönyörű kert a Te kezed munkája is lehetne