Szersa Oktatási Központ

Nappali, Élelmiszeripar, Építészet

Szersa Oktatási Központ

1095 Budapest, Soroksári út 75-77. Térkép Google maps

1095 Budapest Soroksári út 77 Érdekel a gasztronómia ? Szeretsz főzni ? Jó a kommunikációs kézségedet eladóként kívánod kamatoztatni ? Biztos jövőt, piacképes szaktudást szeretnél ? Vagy szakközépiskolai érettségi érdekel ? H a fentiek közül egy kérdésre igen a válaszod nálunk a helyed a Szersa Központban. Amit kínálunk: • Barátságos légkör • kivalló gyakorló helyeken magas szintű szakmai felkészítés • magas szintű szakmai felkészítés • kabinetrendszerű oktatás ahol kiváló szakemberektől tanulhatsz. • segítőkész oktatók, akik segítik szakmai tanulmányaidat. • elektronikus tananyagok (folyamatos fejlesztés alatt)

A Szegényeket és Rászorultakat Segítő Alapítvány elsődleges és fő célja, hogy a célcsoport 14 éves iskolarendszerben, 18 éves kor felett iskolarendszeren kívüli oktatásban, képzésben részesüljön, és megkapja a munkaerő-piacra belépéshez elengedhetetlenül szükséges végzettséget. Küldetésünknek tekintjük a hátrányos helyzetű, veszélyeztetett, és tanulási problémával küzdő, vagy éppen kallódó fiatalok felkutatását, felkarolását. Ennek érdekében speciális – egyéni személyiségfejlesztő, szocializációt erősítő program alapján kidolgozott – pedagógiai módszereket és eszközrendszert, szervezeti formákat kívánunk alkalmazni.

Iskolánk azzal a küldetéssel kezdte és folytatja munkáját, hogy minden családnak segítsen az iskolaválasztásban és továbbtanulásban, amelynek erre szüksége van. Minden hozzánk forduló szülő és tanuló igényének megfelelően igyekszünk segíteni, közösen keressük meg az optimális megoldást. Kiemelt fontosságúnak tartjuk a tehetséges tanulók felkarolását, az idegen nyelv, az informatika oktatását, valamint a művészeti nevelést. Év közben több hangulatos családi rendezvényt szervezünk, ahol szülők, tanulókés pedagógusok kölcsönösen megismerhetik egymást.

Várunk szeretettel, tanulj nálunk