APAVE Magyarország Kft.

Hétköznap, Kismama kedvezmény, tanfolyam, Hétköznap este, Szombatonként, online képzés, Hétköznapokon délelőtt

APAVE - APAVE Magyarország Kft.

1143 Budapest, Semsey Andor u. 25. Térkép Google maps

Az APAVE Kft. felnőttképzési tevékenysége

Magas színvonalú szakmai képzések, OKJ-s szakképzések, továbbképzések, szervezet- és személyiségfejlesztő tréningek széles körét kínálja, amelyek a felnőttképzés modern módszereivel a gyakorlatban alkalmazható tudást adnak.

Képzési programjaink között 700 különböző - a Fővárosi Munkaügyi Központ által regisztrált - programot kínálunk ügyfeleink számára. A hallgatói létszám évről évre dinamikusan nő, amely az elégedett visszatérő vevőknek, valamint az egyre bővülő, és szélesebb piaci szegmenst érintő képzési palettának köszönhető.

Oktatóink nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező auditorok, korábban sikeres vállalatvezetőként dolgozó, magas szakmai ismeretekkel és gyakorlattal rendelkező szakemberek, oktatás iránt elkötelezett trénerek.

Cégünk Felnőttképzési akkreditációval rendelkezik.

Fizetési könnyítéseink:

Állandó és összevonható kedvezményeink az oktatás díjából:

GYED-en vagy GYES-en lévőknek 10 % kedvezmény!
Egy összegben történő fizetés esetén 5 % kedvezmény (a beiratkozást követő 10 napon belül)!

Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy a különböző képzések területén magas szintű szakértői segítséget nyújtson meglévő és leendő partnereinek (cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt), felhasználva a Vinçotte cégcsoportnál több évtized alatt felhalmozott tudást és tapasztalatot.

Predesztinál erre minőségpolitikánk, hátországunk (anyacégünk 140 éve szolgáltat megoldásokat a menedzsment részére), valamint képzési palettánk, mely fejlesztéseink révén folyamatosan bővül. Jelenleg kb. 700 képesítés közül választhatnak régi és leendő partnereink, legyen az az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő, illetőleg különböző hatóságok által előírt szakképesítés vagy a legkülönbözőbb szakterületeket érintő alap- illetve továbbképzés. Az APAVE Kft. életre hívásában partnereink azon igénye játszott vezető szerepet, miszerint fontos, hogy adott munkakörben megfelelő végzettségű, szakmai kompetenciákkal rendelkező munkavállaló dolgozzon cége sikereiért. Erre jogszabályi előírások, a józan piaci belátás és gondolkodásmód is kényszeríti a munkaadót.

Tegyen próbára minket! Várjuk jelentkezését!