Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A természetgyógyász képzés áll többek között természetgyógyász alapmodul tanfolyamból. A tanfolyam ideje 12 hónap. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet vizsgáztat mind a két alapmodulból. Ezek sikeres teljesítéséről a vizsgázó igazolást kap. Nem kell részt vennie az egészségügyi vizsgán annak, aki egészségügyi végzettséggel rendelkezik. Az oktatási központok általában nem iskolarendszerű képzéseket bonyolítanak le. Ha nem tudsz heti bejárni, a követelmények nagy részét egy webes honlapon az egyéni módszereddel teljesíted. A természetgyógyász oklevéllel számos álláslehetőség közül válogathatsz.

59 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!