Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD?

IT biztonság technikusként megtapasztalhatod mondjuk a rendszer jellemzőinek elemzését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, feltérképezed a LAN és WAN hálózatok használatát. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: feltérképezed az egyes szervezetek számviteli rendjének kialakításához szükséges informatikai ismeretanyagot, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének működtetésére. Mint multimédiafejlesztő elsajátítod kép, szöveg, videó, hang, animáció szerkesztését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép összeszerelésének szabályait. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Szoftverfejlesztőként megtanulod a megoldandó problémák számítógépes kódolását. Ha web-programozó leszel, feltérképezed a legmodernebb objektum-orientált technikákat.

56 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Napelem szerelő képzés!

Napelem szerelő képzés! Óriási igény támadt a munkaerőpiacon olyan szakemberekre, akik a telepítés és a karbantartás feladatait megfelelő minőségben el tudják látni.

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.