Hobbi tanfolyamok

TUDTAD?

Az úgynevezett ruhakészítés alapfogalmai kurzuson elsajátíthatod a szerkesztés, a szabás folyamatát. Ezzel a szabadidős tanfolyammal OKJ-s oklevél is szerezhető. A festészet alapjai tanfolyam főként a szimplán érdeklődőknek hasznos, akik remek kikapcsolódási lehetőségnek tartják a festést. A tanfolyamon a résztvevők megismerkednek az akrilfestés, a színkeverés technikájával, és sok olyan elmélettel és gyakorlattal, amivel egyszerűen, rövid idő alatt is látványos sikereket érhetnek el. A selyemfestés tanfolyamon találkozhatsz a keretekkel, megtanulhatod azok használatát, és hogy hogyan lehet csodás selyemsálakat készíteni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Moderátor tanfolyam

A tréning célja a termelés különböző területén dolgozó vezetők felkészítése arra, hogy az általuk vezetett csoport erőforrásait a lehető leghatékonyabban használja.

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Nincs találat ...