Szakközépiskolák

TUDTAD?

Szakközépiskolába az alapfokú oktatási intézmény sikeres vizsgái után 14 éves kortól felvételizhetsz. A képzés alapvető reformokon ment keresztül az elmúlt időszakban hazánkban, ugyanis nem tesznek az érettségivel együtt szakmai vizsgát a diákok. Választhatsz műszaki vagy gazdasági szakmát is. A 9-12. évfolyamon közismereti tudást adják át neked többek között biológiából és földrajzból. A tantestület meghatározza, hogy melyik tárgyat (pl. földrajz) oktat kötelezően az utolsó kettő osztályban is, ez pedig a szakmai tananyagtól függ. A képzés egyben felkészülés a középiskolai tanulmányokat záró számonkérésre és a továbbtanulásra is.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Települési környezetvédelmi technikus

Települési környezetvédelmi technikus Engedélyszám: E-000495/2014/A062 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!